"Counter Strike: GO Şu An Berbat Durumda"

Görünüşe bakılırsa bu eleştiriler CT timinin hoşuna gitmedi.
15.03.2012 11:17 Erkut Köse

 
     Valve'nin halen betasını devam ettirdiği yeni nesil Counter Strike: Global Offensive ile ilgili olarak oyuncuların şikayetleri bitmiyor.
 
Tomi Kovanen adlı profesyonel oyuncunun oyun hakkında yaptığı açıklamalar şu şekilde.
 
    "CS: Go, şu anda kesinlikle berbat durumda ve hiç de eğlenceli değil. Oyunu toplam 7 saat oynadım. Ancak halen hangi tarafın Counter Terrorist, hangi tarafın Terrorist grup olduğunu anlamak çok güç. İlk başladığımda ortalığa rastgele ateş ederek düşmanlarımı bulmak zorunda kaldım." diyen Kovanen ışıklandırmalarla ilgili olarak da "Işıklandırmalar o kadar kötü ki. Tüm karakterler siyah ve beyaz gibi görünüyor. Modellemeleri görmek çok güç" dedi.
 
    Ayrıca geri tepmede ciddi sorunların olduğundan bahseden Kovanen, çok sert bir şekilde ayarlanan bu geri tepmenin ateş etmeyi oldukça zorlaştırdığını belirtiyor ve ekliyor "Tüm profesyonel CS oyuncuları bu dediklerime katılacaktır"
 
Peki siz Kovanen'in dedikleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Counter Strike: Global Offensive Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler