Counter Strike: Global Offensive'a Yeni Silah ve Özellikler Geldi

09.12.2015 14:06 Samet Konuksal


    Valve, Counter Strike: Global Offensive için kış güncellemesini sundu. Yayınlanan güncellemenin ardından oyuna yeni silah ve oyun içi özellikler eklendi.
 
    Diğer FPS'lerde 'killcam' adıyla tanıdığımız, öldüğünüzde nasıl öldüğünüzü düşmanın ekranından görmeye yarayan oyun içi tekrarlama sistemi, Counter Strike: Global Offensive'a 'Killer Replay' adıyla eklendi. Oyuna böyle bir sistem eklenmiş olsa da bu yenilik şimdilik sadece Demolition ve Casual modlarında aktif durumda. Yani CS:GO'nun en çok oynanan Ranked modlarında bu özelliği en azından şimdilik göremeyeceğiz.
 
    Öte yandan yeni güncelleme oyuna R8 Revolver adında altı patları sunuyor. Oyundaki Desert Eagle'ın yerine koyabileceğiniz yeni tabanca birçok oyuncunun yeni gözdesi olabilir. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Counter Strike: Global Offensive Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler