Counter Strike: Global Offensive'in Yeni Güncellemesi, Train Haritasını Geri Getiriyor

11.12.2014 18:16 Tunahan Başol


     Counter Strike oynamış olan çoğu oyuncunun hatırlayacağı Train haritası, Counter Strike: Global Offensive'in yeni güncellemesiyle birlikte geri döndü.
 
     Görsel olarak geliştirilen haritada, rekabetçi maçların dengeli olması açısından büyük değişiklikler yapılmış durumda. Bomba kurma alanlarında her iki takım için de dengeli bir oynanış sunmak için değişikliğe giden geliştiriciler, grafiksel ve yapısal farkları buradan ulaşabileceğiniz sayfadaki resimlerle gösteriyorlar.
 
     Bunun yanında oyunda en çok kullanılan tabancalardan bir tanesi olan CZ75-Auto için önemli değişiklikler yapılmış durumda. Bu değişikliklerin başında silahın verdiği zararın düşmesi ve mermi atış hızının azalması geliyor. Silahın mermi sayısı hala 24 iken artık 8'er mermiden oluşan 3 şarjör ile geliyor ve başka bir silahtan CZ75'e geçmek eskisine nazaran neredeyse iki kat zaman alıyor.
 
     Diğer genel değişikler şu şekilde:
 
- M4A1-S'in fiyatı 3100$'a çıkarıldı
- Desert Eagle'ın fiyatı 700$'a indirildi
- Tec-9'un sesi değiştirildi
- Bazı haritaların belli yerlerindeki bombaların çözülememesi sorunu giderildi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Counter Strike: Global Offensive Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Şampiyonu MOUZ Oldu! 21 Dk önce VCT 2024 EMEA 1. Aşama Turnuvasının Şampiyonu Fnatic Oldu! 1 Saat önce Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler