Crackdown 2 Demosu Bugün Xbox Live'da Olacak

21.06.2010 11:36 Alkan Adakaner


 
     İlk oyunu ile büyük beğeni toplayan Crackdown 2'yi sonunda deneme fırsatı yakalıyoruz. Ruffian Games tarafından yapılan açıklamayla oyunun demosunun bugün Xbox Live'daki yerini alacağı duyuruldıu.
 
    Oyunun yayıncısı Microsoft'a göre Crackdown 2'nin demosunda görev modlarının yanı sıra, 4 kişilik co-op desteği ve Demo Achievement'lar bulunacak. Bu Achievement'lerin daha sonra oyunun tam sürümü ile bağlantılı olacağı söyleniyor.

    Az önce Avrupa Xbox Live'a baktığımızda demoyu göremedik, ama gün içinde gelmesini bekliyoruz. Kaynağımıza göre ise demonun boyutu 1.07 GB olacak.

     Tam sürümü 9 Temmuz'da piyasaya çıkacak olan Crackdown 2'de Pacific City'de The Cell adlı organizasyonun yanı sıra Freaks adlı mutantlara karşı da mücadele edeceğiz.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crackdown 2 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Ruffian Games Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 9 Temmuz 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Ücretsiz "Gizemli" Oyunu Sızdırıldı! 22 Mayıs Hunt: Showdown İçin PS4 ve Xbox One Desteği Sona Eriyor 22 Mayıs Elden Ring Shadow of the Erdtree İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 22 Mayıs Crime Boss: Rockay City Steam Platformuna Geliyor 22 Mayıs V Rising Playstation 5 Konsoluna Geliyor: Türkiye Fiyatı Açıklandı 22 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler