Crackdown 2 Toy Box Trailer Yayınlandı

26.05.2010 10:57 Alkan Adakaner


     İlk Crackdown oyunu Xbox 360'a özel olarak piyasaya çıkmış ve sand box öğelerinin yanı sıra kaliteli oynanış öğelerinin de etkisiyle büyük ilgi görmüştü.
 
    Crackdown 2 ile birlikte oyunun geliştiricisinin Realtime Worlds değil, Ruffian Games olduğu Microsoft tarafından açıklanınca ilk oyunun hayranlarının kafasında şüphe oluşsa da yayınlanan videolar ümitlenmemizi sağladı.
 
     Ekranda aynı anda 1.000 düşmanın olabileceği ve yetişkinlere özel olarak piyasaya çıkacak Crackdown 2, Temmuz ayında oyun severlerle buluşacak. Bu buluşma öncesi geliştirici firma yeni videolar yayınlamaya devam ediyor.
 
     Aşağıda görebileceğiniz Toy Box adlı videoda oyunun fizikleri, silahlar, arabalar ve kombinasyonlara tanık oluyoruz. Cel-shade görsel tekniği kullanılarak hazırlanan grafikler de oldukça kaliteli duruyor.
 
      Not: youtube videosudur.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crackdown 2 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Ruffian Games Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 9 Temmuz 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Ücretsiz "Gizemli" Oyunu Sızdırıldı! 22 Mayıs Hunt: Showdown İçin PS4 ve Xbox One Desteği Sona Eriyor 22 Mayıs Elden Ring Shadow of the Erdtree İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 22 Mayıs Crime Boss: Rockay City Steam Platformuna Geliyor 22 Mayıs V Rising Playstation 5 Konsoluna Geliyor: Türkiye Fiyatı Açıklandı 22 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler