Crackdown 2'nin Deluge DLC'sinin Tanıtım Videosu

02.11.2010 09:37 Alkan Adakaner


 
     Microsoft, Crackdown 2'nin ikinci indirilebilir içeriği olan Deluge adlı paketle ilgili ilk bilgi ve videoları yayınlandı. Ruffian Games yine aksiyon dolu oyun modları bizi bekliyor.
 
     Yapılan açıklamaya göre bu indirilebilir içerk ile oyun içindeki silahlar ve araçlar geliştiriliyor.  Oyunumuza Capture the Orb adlı yeni bir çok oyunculu mod ekleniyor ve en önemlisi de Deluge adlı co-op mod da bu paketle birlikte geliyor. Bu co-op modda 4 kişi Pacific City'de dalgalar halinde gelen düşmanları durdurmaya çalışıyor.
 
      Deluge adlı paketin aynı zamanda ücretsiz bir sürümü de yayınlanacak ve oyuncular yeni modları deneme fırsatı bulacaklar. Oyunun ücretli sürümü ise 16 Kasım'da 560 puan karşılığında satış çıkacak. İndirilebilir içeriğin ilk videosunu buradan izleyebilirsiniz.
 
      

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crackdown 2 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Ruffian Games Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 9 Temmuz 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler