Crackdown 3 Çıkış Fragmanı, Açılış Sinematiği

06.02.2019 09:58 Gazali Çetinkaya

 
Microsoft, Crackdown 3'ün çıkış fragmanını ve açılış sinematiğini paylaştı.

Crackdown 3 Xbox One ve Windows 10 için 15 Şubat 2019'da çıkacak. Xbox Game Pass'e dahil olacak.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Silahlarınızı hazırlayın ve Crackdown 3'ün kargaşa ve yıkım dolu dünyasında süper güçlü bir Ajan olarak suçla savaşın. Fütürist bir şehri yukarıdan keşfedin, dönüşen bir araçta caddelerde yarışın ve acımasız bir suç imparatorluğunu durdurmak için güçlü yeteneklerinizi kullanın. Crackdown 3, Microsoft Cloud tarafından desteklenen ortak görev halinde kargaşa ve yıkımın en büyük silahınız olduğu tamamen yeni bir çok oyunculu mod sunar.
 
Oyun özellikleri
 
Heyecan Verici Yetenekler --- Şehri acımasız suçlulardan korumak için süper Ajan yeteneklerinizi bir üst seviyeye çıkarın.
 
Tehlikeli açık dünya oyun alanı --- Tek başınıza veya ortak görev modunda bir arkadaşınızla oynayarak geniş ve dikey dünyayı keşfedin.
 
Suçluları Havaya Uçurun --- Suç örgütlerine saldırmak ve üst düzey liderleri alt etmek için geniş bir yelpazeye sahip silahları ve ekipmanları kullanın.
 
Tamamen Yeni Wrecking Zone --- Arkadaşlarınıza ve rakiplerinize karşı yıkımın en güçlü silahınız olduğu tamamen yeni çok oyunculu rekabet modunda yeteneklerinizi sınayın.
 
Videoları aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz. 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crackdown 3 Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 21 Dk önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 41 Dk önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 1 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 2 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler