Crackdown Yapımcısının Oyunu Ortaya Çıktı

27.01.2014 18:24 Samet Konuksal


    Bugün Microsoft cephesi için biraz hareketli geçiyor. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz saatlerde firma, Gears of War serisini satın aldığını açıklamıştı. Fakat ondan öncesinde Crackdown yapımcısı, yeni bir oyunun duyurulacağını da söylemişti. Herkes bunun Xbox One'a özel yeni bir duyuru olacağını düşünürken, Ruffian Games'ten ilginç bir proje geldi.
 
    Ruffian Games'in projesi 'Game of Glens', Square Enix Collective'ın açılış projelerinden birisi. Square Enix Collective, Kickstarter gibi işleyen bir platform. Öncelikle yapımcılar oyunlarını sunup bu projenin iş yapıp yapamayacağını sorguluyor. Oyuncular ise bunu oyluyor. Sonrasında ise yapımcılar oyunculardan bağış toplamaya başlıyor. Eğer proje çok fazla tutulursa Square Enix'in destek çıkma ihtimali bile bulunuyor.
 
    İşte Ruffian Games de Microsoft'tan bağımsız olarak Game of Glens'i SEC üzerinden tanıttı. Şu an için oylama sürecinde olan yapım, Angry Birds'ten bayağı bir 'ilham' almış görünüyor. Oyunda İskoç kültüründen alınmış grafiksel tasarımmları görüyoruz. Oyunun duruşu ise gerçekten Angry Birds'e epey benziyor.
 
    Tabii şu an için elimizde bir video olmadığından tam olarak yargılamamız doğru olmaz. Ancak oyunun Square Enix Collective sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Stellar Blade İçin Görsel İyileştirmeler Ekleyen Güncelleme Yayınlandı 26 Dk önce Test Drive Unlimited Solar Crown İçin Çevrimdışı Mod Yolda 1 Saat önce Monster Hunter Wilds 140 GB Boş Alan İstiyor: PC Sistem Gereksinimleri 2 Saat önce The Witcher 3 İçin Dövüş Sistemini Elden Geçiren Mod Yayınlandı 27 Eylül Final Fantasy 16'nın PC Sürümü İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 27 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler