Crash Bandicoot 4: It's About Time Local Multiplayer İçerecek

23.09.2020 23:05 Gazali Çetinkaya

 
IGN İspanya'nın erken yayına alıp daha sonra kaldırmış olduğu habere göre Crash Bandicoot 4: It's About Time local multiplayer modlar içerecek.

Bu modlar Crash, Coco, Fake Crash ve Fake Coco oynanabilir karakterleriyle birlikte dört oyuncuya kadar destekleyecek.
 
Co-op modu Pass N. Play'de oyuncular oyunun standart seviyelerinde veya N. Verted seviyelerinde beraber ilerleyebilecek ve ilerleme sırasında oyuncular karakterlerin kontrolünü değiştirebilecek.
 
Rekabetçi mod Checkpoint Race'te oyuncular kontrol noktalarına en kısa sürede ulaşmak için yarışacak ve toplamda en fazla kontrol noktasına ilk ulaşan kazanacak. Bir diğer rekabetçi mod Crate Combo'da ise oyuncular mümkün olduğunca fazla kutu kırarak en fazla puanı kazanmaya çalışacak. 
 
Crash Bandicoot 4: It's About Time PlayStation 4 ile Xbox One için 2 Ekim'de çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crash Bandicoot 4: It’s About Time Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Toys For Bob Dağıtıcısı: Activision Tür: Platform Çıkış Tarihi: 2 Ekim 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 5 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 6 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 7 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 8 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler