Crash Bandicoot 4: It’s About Time PS4 ve Xbox One için Duyuruldu

22.06.2020 18:13 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Activision ve geliştirici Toys For Bob, orijinal üçlemenin devam oyunu Crash Bandicoot 4: It’s About Time'ı PlayStation 4 ve Xbox One için duyurdu.

2 Ekim'de çıkacak.

PlayStation Store ve Xbox Store üzerinde 470,00 TL'den ön siparişe açıldı. Dijital satın alımlar Crash ve Coco için nostaljik Totally Tubular görünümlerini de içeriyor.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Kıpır kıpır ve yepyeni Crash Bandicoot oyunu It’s About Time heyecanı başlıyor! Zamanın paramparça olduğu bir maceraya en sevdiğin keseli hayvanlarla birlikte dört koldan dal.

Neo Cortex ve N. Tropy geri döndü ve sadece bu evrene değil çoklu evrenin tamamına bir saldırı düzenlemek üzereler! Crash ve Coco ise dört kuantum maskesini bir araya getirip gerçekliğin kanunlarını bükerek günü kurtarmaya hazır.

Yeni beceriler var mı? Evet. Oynanacak daha fazla karakter var mı? Kesinlikle. Peki ya alternatif boyutlar? Tabii ki. Saçma ötesi elebaşlarından ne haber? Hem de bir sürü. Peki ya havalı şeyler? Kortun üstüne bahse girebilirsin. Bir saniye, kort mu? Yani kot şort mu? Bu evrende hangisi ne, kim bilir? 

 
Duyuru fragmanını ve üç dakikalık oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crash Bandicoot 4: It’s About Time Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Toys For Bob Dağıtıcısı: Activision Tür: Platform Çıkış Tarihi: 2 Ekim 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 1 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 2 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 3 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 4 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler