Crash Bandicoot 4: It's About Time ‘PS5 Özellikleri’ Fragmanı

26.02.2021 02:55 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Activision ve geliştirici Toys For Bob, Crash Bandicoot 4: It's About Time PlayStation 5 versiyonu özelliklerinin tanıtıldığı bir fragman yayınladı.
 
4K 60 FPS, DualSense özellikleri, 3D ses desteği, hızlı yükleme süreleri, veri transferi ve ilerlemenizi görmenizi sağlayacak aktivite kartları gibi özellikler sunacak.

Crash Bandicoot 4: It's About Time şu anda PlayStation 4 ile Xbox One üzerinde ulaşılabilir durumda. PlayStation 5, Xbox Series ve Switch'e 12 Mart'ta ve PC'ye 2021'de daha sonraki bir tarihte gelecek.  PlayStation 4 ile Xbox One versiyonlarına sahip kullanıcılar aynı platformdaki yeni nesil sürüme ücretsiz yükseltebilecek.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crash Bandicoot 4: It’s About Time Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Toys For Bob Dağıtıcısı: Activision Tür: Platform Çıkış Tarihi: 2 Ekim 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 12 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler