Crash Bandicoot 4: It's About Time'ın Demosu Oyunu Ön Sipariş Verenlere Özel

08.09.2020 18:46 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Activision ve geliştirici Toys for Bob, Crash Bandicoot 4: It's About Time demo sürümünün 16 Eylül'de yayınlanacağını duyurdu. Demoya sadece oyunu dijital olarak ön sipariş veren kullanıcılar erişebilecek.

Demo sürüm oyuncuların yeni kuantum maskelerini deneyimlemelerine imkan sunacak iki seviye ve Crash Bandicoot ile Neo Cortex oynanabilir karakterlerini içerecek. Tam sürüm çıkana kadar oynanabilecek.
 
Activision ve Toys for Bob ayrıca Tawna Bandicoot oynanabilir karakteri için ilk oynanış videosunu yayınlandı. Aşağıdaki oynatıcıdan göz atabilirsiniz.
 
Orijinal üçlemenin devam oyunu Crash Bandicoot 4: It's About Time PlayStation 4 ve Xbox One için 2 Ekim'de geliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crash Bandicoot 4: It’s About Time Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Toys For Bob Dağıtıcısı: Activision Tür: Platform Çıkış Tarihi: 2 Ekim 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 6 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 6 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 7 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 8 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler