Crash Bandicoot N.Sane Trilogy 2.5 Milyon Adet Sattı

25.09.2017 01:11 Gazali Çetinkaya

 
   İlk haftasında başarılı bir çıkış gerçekleştiren Crash Bandicoot N.Sane Trilogy'nin güncel satış miktarı belli oldu. 
 
   Niko Partners analisti Daniel Ahmad tarafından belirtilene göre, Crash Bandicoot N.Sane Trilogy dünya genelinde 2.5 milyon adetin üzerinde kopya satmayı başardı.
 
   Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strieks Back ve Crash Bandicoot Warped oyunlarının remastered versiyonlarını içeren Crash Bandicoot N. Sane Trilogy 30 Haziran 2017 tarihinde PlayStation 4 için çıkışını gerçekleştirmişti.
 
   Henüz resmi bir açıklama olmasa da yayıncılığını Activision'ın ve geliştiriciliğini Vicarious Visions'ın üstlendiği Crash Bandicoot N.Sane Trilogy ortaya çıkan ipuçlarına göre ilerleyen bir zamanda PlayStation 4 dışındaki platformlarda da boy gösterecek gibi görünüyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy Platformlar: PS4 Geliştirici: Vicarious Visions Dağıtıcısı: Activision Tür: Platform Çıkış Tarihi: 30 Haziran 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 7 Dk önce Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 1 Saat önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 1 Saat önce Umamusume: Pretty Derby – Party Dash 30 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler