Crash Bandicoot N. Sane Trilogy Satışları 10 Milyonu Aştı

13.02.2019 10:45 Gazali Çetinkaya

 
Activision dördüncü çeyrek ve 2018 mali yılı finansal sonuçlarını açıkladığı raporda, Crash Bandicoot N. Sane Trilogy'nin kutulu dağıtım miktarı ve dijital indirme satışları toplamının dünya genelinde 10 milyon adeti aştığını duyurdu.
 
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy 30 Haziran 2017 tarihinde PlayStation 4 için çıkış yapmıştı. Ardından 29 Haziran 2018'de Xbox One, Switch ve PC'ye geldi.
 
Üçlemenin tanıtım yazısı:
 

En sevdiğiniz keseli hayvan Crash Bandicoot geri döndü! O, gelişti, kendinden geçti ve N ile dans etmeye hazır. Sane Trilogy oyun koleksiyonu. Artık Crash Bandicoot'u daha önce hiç olmadığı gibi tecrübe edebilirsiniz. Her şeyi başlatan üç oyun olan Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back ve Crash Bandicoot 3: Warped boyunca destansı mücadeleler ve maceralar boyunca dönün, zıplayın, wumplayın ve tekrarlayın. En sevdiğiniz Çarpışma anlarını tamamen yenilenmiş grafikler ile tekrar yaşayın ve WUMP'unuza biraz UMPH yerleştirmeye hazır olun!
 
Crash Bandicoot
Seriyi başlatan bu ilk oyunda Crash, Dr. Neo Cortex'in genetik olarak değiştirilmiş hayvanlardan oluşan bir ordu kurarak dünyayı ele geçirme planına karşı Wumpa Adası’nı ve tüm dünyayı kurtarmak zorunda.
 
Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back
Dünyayı bir kez daha tehdit eden yeni bir felakete karşı ezeli düşmanınız Dr. Neo Cortex ile birlik olun. Tek soru şu; ona gerçekten güvenebilir misiniz?
 
Crash Bandicoot 3: Warped
Motosikletler, uçaklar ve hatta yavru bir T-Rex ile zamanda bir yolculuğa çıkın, bu macera üçlemeyi büyük bir sonla kapatıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy Platformlar: PS4 Geliştirici: Vicarious Visions Dağıtıcısı: Activision Tür: Platform Çıkış Tarihi: 30 Haziran 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 3 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 4 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 4 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 5 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler