Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, Spyro Reignited Trilogy ve COD: WW2 için Sadece $12 Ödeyin

05.10.2019 14:44 Gazali Çetinkaya

 
Humble Bundle'ın abonelik sistemi Humble Monthly'nin yeni paketinde Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, Spyro Reignited Trilogy ve Call of Duty: WWII oyunları yer alıyor. 
 
$12 karşılığında Humble Monthly'e abone olarak bu oyunlara hemen sahip olabilirsiniz ve Steam hesabınızda aktif edebilirsiniz. Ayrıca önümüzdeki ayın başında verilecek henüz açıklanmamış oyunlar da var. İstediğiniz zaman aboneliğinizi iptal edebilirsiniz ve oyunlar da sizde kalır.
 
$12 şu anda yaklaşık olarak 68 TL yapıyor. Steam'de Crash Bandicoot N. Sane Trilogy 164,00 TL, Spyro Reignited Trilogy 164,00 TL ve Call of Duty: WWII 209,00 TL. Daha birkaç oyun da olacak. Kısacası oldukça iyi bir kampanya.
 
Aşağıdaki adresten abone olabilirsiniz.

humblebundle.com/monthly 

İlgili İçerik Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler