Crash Bandicoot PS1 vs PS4 Pro Grafik Karşılaştırması

05.12.2016 14:49 Gazali Çetinkaya

 
   Sony Interactive Entertainment, E3 2016 sunumu esnasında Crash Bandicoot remastered paketini duyurmuş ve geçtiğimiz günlerde gerçekleşen PlayStation Experience etkinliğinde de oyunun ilk tanıtım videosunu paylaşmıştı.
 
   Cycu 1 adlı YouTuber da paylaşılan tanıtım videosu ile birlikte orijinal Crash Bandicoot ile remastered sürüm Crash Bandicoot'i karşılaştırdı. Aradaki farka aşağıdaki oynatıcıdan göz atabilirsiniz.
 
   Crash Bandicoot N.Sane Trilogy adıyla sunulacak paket içerisinde Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back, ve Crash Bandicoot Warped oyunlarını barındıracak. Orijinali Naughty Dog'a ait olan oyunların remastered sürümünü ise Vicarious Visions adlı bir stüdyo geliştiriyor. Dağıtıcı ise Activision.
 
   Crash Bandicoot N.Sane Trilogy, 2017 yılında PlayStation 4 için çıkış yapacak. Fiyat ise $39.99
 
   İyi seyirler.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy Platformlar: PS4 Geliştirici: Vicarious Visions Dağıtıcısı: Activision Tür: Platform Çıkış Tarihi: 30 Haziran 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 74 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler