Crash Modu Neden Burnout Paradise'da Yoktu?

Burnout Crash için çerezlik bir mini oyun diyebiliriz.
11.07.2011 12:55 Gökhan Yılmaz

 
     Criterion'ın kreatif direktörü Alex Ward'un yaptığı açıklamalara bakılırsa Burnout'ın popüler modu için oyun yapma kararı önceki oyundan beri düşünülüyormuş. Crash modu bu nedenle Burnout Paradise'da bulunmuyordu.
 
     Burnout Crash, Criterion Games'te yaklaşık bir yıldır devam eden ufak bir projeymiş. Orijinal Crash modda en büyük hasarı oluşturarak en yüksek maddi zararı elde etmeye çalışıyorduk. Fakat Burnout Paradise'da bunun yerine açık dünyaya sahip bir oynanış gelmişti. Hatta onun yerine Showtime isminde araçları puan kazanmak için zıplattığımız bir oyun modu bulunuyordu.
 
     Geçtiğimiz gün duyurulan Burnout Crash, serinin popüler oynanışını tüm oyuna yaymayı planlıyor. Sadece indirilebilir ve üstten görünüme sahip olan oyunda Autolog desteği de bulunuyor. Böylece yüksek skorların tutulduğu tablolar ve arkadaşlarınızla oynayacağınız Challenge'lar bulunacak. Aşağıdan oyun için yayınlanan ilk tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Burnout Crash Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Criterion Studios Dağıtıcısı: EA Games Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler