Crash Team Racing Nitro-Fueled'a Ücretsiz Genişleme Paketi Geldi

31.07.2019 15:48 Nursema Emre

Geçtiğimiz Haziran ayında Nintendo Switch, PS4 ve Xbox One oyuncularının beğenisine sunulan kart oyunu, Crash Team Racing için Activision'dan sürpriz bir ücretsiz güncelleme yayınlandı.
 
Yeni gelen güncelleme ile oyuna iki yeni oynanabilir karakter ve Prehistoric Playground yarış alanını ekliyor. Bununla birlikte oyuncuların kazanabileceği 18 yeni eşya ve CTR, Baby T. ve Crash Bandicoot 3: Warped aracı da dahil olmak üzere yepyeni arabalar bekliyor.
 

 
 Crash yeniden şoför koltuğunda! Crash Team Racing Nitro-Fueled ile tam gaz gitmeye hazır olun. Gerçek CTR deneyiminin üstüne çok daha fazlası, şimdi tamamen yeniden düzenlenmiş ve en iyi şekilde geliştirilmiş durumda:

- Orijinal oyun modlarıyla, karakterlerle, pistlerle, güçlendirmelerle, silahlarla ve kontrollerle motorlarınızı çalıştırın

- Orijinal oyunun dışında ek arabalarda ve pistlerde sağlam bir patinaj çekin

- Arkadaşlarınızla çevrimiçi yarışın ve çevrimiçi liderlik tablolarına damga vurun
Crash Team Racing Nitro-Fueled ile bahisler çok büyük ve yarış çok çekişmeli. Çok sevdiğiniz CTR şimdi en iyi halinde sizlerle.
 

 
Oyunun yayınlanan son videosunu hemen aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024: EMEA 1. Aşama Son Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 1 Saat önce Starfield Genişletmesi Shattered Space İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 1 Saat önce Tek Kişi Tarafından Geliştirilen ve The Raid Filminden İlham Alan Proje Yolda 2 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da A ve B Grubu Karşılaşmaları Tamamlandı! 2 Saat önce Frostpunk Altı Yılda 5 Milyon Sattı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler