Crash ve Spyro, PS All-Stars'a Gelebilir

28.07.2013 09:03 Alkan Adakaner


    Sony'nin yeterince ilgi görmeyen dövüş oyunu Playstation All-Stars Battle Royale firmanın en ünlü karakterlerini bir araya getirmişti. Bunun yanı sıra bazı 3. parti firmaların karakterleri de bu oyunda boy göstermişti.
 
     Oyuncuların Playstation All-Stars Battle Royale'de en çok görmek istediği karakterler arasında Crash ve Sypro'nun olduğunu biliyoruz. Santa Monica Studios yetkililerinin Twitter üzerinden yaptığı açıklamalara göre bu karakterler PS All-Stars ekibine katılabilir, ama şu an içim %100 olarak kesinleşmiş herhangi bir şey yok.
 
    Santa Monica Studios'un Playstation All-Stars Battle Royale'e beklenilen ilgiyi göstermediğini söyleyebiliriz. Belki de bunun nedeni satışlar konusunda oyunun yeterince başarılı olmamasıdır.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation All-Stars Battle Royale Platformlar: PS3 VITA Geliştirici: SuperBot Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 21 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 1 Dk önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 1 Saat önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 2 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 3 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler