Crawl Yapımcısından Switch'e Destek, Microsoft'a Veryansın!

23.10.2017 16:58 Tunahan Safdır

 
     Bünyesinde son yılların başarılı yapımlarından Crawl gibi bağımsız oyunları bulunduran ve kutulu satışlarını gerçekleştiren Amerikan oyun dağıtımcısı Limited Run Games, Nintendo Switch için kutulu olarak dağıtılacak yeni oyunlarının duyurusunu yaptı.
 
     İlk dağıtımın 2018 yılı içerisinde gerçekleşeceğini belirten ekip kullanıcılar tarafından gelen "Xbox One partnerliği konusunda bir gelişme var mı?" sorusuna "Microsoft'un satış beklentileri oldukça yüksek, bu konuda oldukça büyük bir düşüşe gitmedikleri sürece Xbox One platformunda boy gösteremeyeceğiz." şeklinde cevap verdi.
 
     Bunun üzerine bazı kullanıcılar Xbox resmi sayfalarını da etiketleyerek çağrı da bulunurken Limited Run Games ise bu durumun yalnızca kendilerini etkilemediğini belirterek aynı durumdan muzdarip olan NIS America'yı örnek gösterdi. NIS America'da Japonya kaynaklı oyunların kutulu satışlarını yapıyor ve kendileri de benzer sebeplerden ötürü Microsoft ile anlaşamayanlardan.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crawl Platformlar: PC Geliştirici: Power Hoof Dağıtıcısı: Power Hoof Tür: Action Çıkış Tarihi: 6 Ağustos 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 2 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 2 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 4 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler