Crazy Taxi HD'den Oynanış Videosu

27.11.2010 10:47 Alkan Adakaner

 
    Dreamcast'te ve Arcade salonlarında büyük ilgi gören Crazy Taxi'yi o dönemlerde oynayan oyuncular bu oyunun ne kadar özgün ve eğlenceli olduğunu bilirler. Oyun otoritelerinden büyük övgüler alan (Dreamcast sürümü) Crazy Taxi, şu an Xbox Live ve PSN üzerinden satılıyor.
 
    Artık HD olarak oynayabileceğiniz oyunun bir videosunu aşağıda bulabilirsiniz. Dreamcast sürümünde The Offspring ve Bad Religion tarafından yapılmış mükemmel şarkılar varken, bu sürüm de dahil olmak üzere daha sonraki bütün sürümlerde oyunun atmosferine uymayan şarkılar var.
 
    Zamanında bu grafiklere bakarken çok etkileniyorduk, şimdi ise eski etkileyiciliğinden yoksun görünse de Crazy Taxi, nostalji yaşamak isteyenler için birebir.

 
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crazy Taxi Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 24 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 1 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 3 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 3 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 5 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler