Crewals Adlı Resmi Türkçe Çeviri Ekibi Kuruldu

09.10.2014 17:08 Tayfun Kumaş

 
    Günümüzde resmi olarak birçok Türkçe oyunlar piyasadaki yerini alırken, bunun yanı sıra birçok Türkçe yama sitesi de oyunculara hizmet vermeye başladı. Özellikle The Elder Scrolls V: Skyrim ile Tomb Raider'ın Türkçe yamalarından tanıdığımız Cem Filiz, Crewals adlı resmi oyun ekibini kurdu.

    Bu oluşumda sadece resmi çeviriler yapılacak. Ekibin ilk resmi çevirisi, Steam'de yer alan Never-Ending Nightmare oldu ve oyunun Türkçe versiyonu Steam'deki son güncelleme ile yayınlandı. Ekibin ikinci çeviri işi ise geçtiğimiz haftalarda piyasadaki yerini alan Wasteland 2 oluyor. Daha önceden bir DonanımHaber üyesi tarafından başlatılan Wasteland 2'nin Türkçe yama projesi devralındı ve yeniden çeviriye başlanarak resmi olarak Türkçe olması için çalışmalar başlandı. Oyunun ilerleyen zamanlarda bir update ile resmi olarak Türkçe olması bekleniyor.
 
    Ekip sadece Türkçe altyazılar hazırlayacak ve Türkçe dublaj olmayacak. Crewals, ilerleyen zamanlarda daha büyük oyunların çevirilerine el atacak.
 
Ekibin ilk Türkçe çevirisi olan Neverending Nightmares'ın ekran görüntülerine aşağıdan bakabilirsiniz.



İlgili İçerik Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sea of Thieves PS5'e Çıkmadan Önce 40 Milyon Oyuncuya Ullaştı 23 Dk önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunları Sızdırıldı! 1 Saat önce Sızıntı: Kingdom Come Deliverance 2 Bu Yıl Çıkacak! 2 Saat önce PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler