Criterion'dan Ayrılan Önemli İsimler Yeni Stüdyo Kurdu

06.03.2014 16:57 Samet Konuksal


    Burnout ve Need for Speed serileriyle tanıdığımız Criterion Games, son dönemde yaşanan ayrılıkların ardından epey küçüldü. Bu ayrılık haberlerine firmanın kurucuları Alex Ward ile Fiona Sperry'nin eklenmesi, stüdyoyu takip eden kişiler için üzücüydü. Daha önce Criterion'u kuran ikili, şimdi yeni stüdyolarını da resmileştirdiler.
 
    Three Fields Entertainment ismindeki yeni stüdyo, bağımsız odaklı işleyecek. Alex Ward'ın Twitter üzerinden açıklamasına göre stüdyo İngiltere'de bulunacak ve 'self-publishing' sisteminin olduğu her platforma oyunlarını getirecek. Bu sistem bildiğiniz gibi bağımsız yapımcıların oyunlarını herhangi bir şart altında kalmadan yayınlamasını sağlıyor. Sistem, Xbox One, Wii U ve PlayStation 4'te kullanılmakta. Sunulan özgürlük ile bağımsız yapımcıların evi haline gelen PC'yi saymaya gerek yok diye düşünüyoruz.
 

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 4 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 5 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 6 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 6 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler