CryEngine 2 ile Crash Bandicoot Oyunu Yapılsa!

Crash Bandicoot serisi unutulmayacak platform oyunları arasındadır
20.04.2011 07:39 Alkan Adakaner


      Bir çok oyuncu Crash Bandicoot'un özellikle Playstation 1'deki oyunlarını unutamamıştır. O zamanlar Naughty Dog tarafından geliştirilen seri sonraki nesillerde popülaritesini gün geçtikçe yitirdi.
 
      Peki bu seri HD görsellerle tekrar karşımıza çıksa nasıl olurdu? Mesela CryEngine 2'yi kullanarak bir Crash Bandicoot oyunu yapsak? Bu fikir bazı mod yapımcılarının aklına daha önce geldi.
 
     Aşağıda CryEngine 2 ile Crash Bandicoot'u yeniden yapan modların yayınladığı videoyu görebilirsiniz. Doğal olarak videoda oynanış eğlenceli görünmüyor, çünkü Crash'in dünyası ile CryEngine 2'nin uyum sağlaması çok zor. Yine de Crash'i HD grafiklerle görmek güzel.
 

İlgili İçerik Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 17 Dk önce VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 4 Saat önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 4 Saat önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 5 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler