CryEngine 3 Tabanlı Nexuiz'den Yeni Video

18.02.2012 21:20 Levent Polater


    THQ, CryEngine 3 oyun motoru ile Denver tabanlı stüdyo I11Fonic tarafından geliştirilen Nexuiz için yeni bir oynanış videosu yayınladı.
 
     Arena tabanlı shooter oyunu kategorisindeki Nexuiz, klasik, temposu yüksek aksiyon shooter dönemlerini, örnek vermek gerekirse Unreal Tournament'ı bize tekrar hatırlatıyor. Unreal Tournament'a benzeyen yapısına rağmen CryEngine 3'ü kullanan oyun için akıllara farklı düşünceler de gelmiyor değil. Epic Games'in Unreal'a benzeyen bir oyun için Unreal oyun motoruna izin vermedikleri tahmin de edilmekte.
 
     Oyunun modern konsol kitlesine hitap etmek için "Dynamic Mutators" adlı bir sistemden yararlanacağını da son paragrafımıza ekleyelim. Bu Mutator'lar oyunun yönünü değiştirecek kadar kuvvetli power-up'lar ve son Nexuiz videosunda bunların oyuna etkisini daha iyi görüyoruz. Nexuiz, PS3, Xbox 360 ve PC için bahar aylarına göz kırpıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nexuiz Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: IllFonic Dağıtıcısı: THQ Tür: FPS Çıkış Tarihi: 1. Çeyrek 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler