CryEngine 3'ü Kullanacak Yeni Bir Oyun Daha

13.07.2010 19:50 Levent Polater



 
    CryENGINE 3'ü geliştiricilerin kullanımına açan Crytek bunun meyvelerini toplamaya başlıyor. Crysis 2 dışında CryEngine 3 yapımı bir oyunun daha yapıldığını görmek gerçekten çok sevindirici. IllFonic adlı bir geliştirici firmanın yeni oyun motorunu kullanarak yaptığı Nexuiz adlı futuristik oyun şimdiden bu özelliğiyle dikkatleri üzerine çekti.
 
    Oyunun grafiklerinin CryEngine 3 sayesinde ihtişamlı olduğunu görebiliyoruz. Xbox Live Arcade ve PSN için bu kışa yetiştirilmesi düşünülen Nexuiz'in Unreal Tournament'a benzer bir FPS oynanışına sahip olacağı tahmin ediliyor. Ekran görüntülerinden de bu anlamı çıkarabiliyoruz.

    Oyunda 'Mutator' adlı bir sistem kullanıclacağı ve oyuncuların daha yüksek seviyelere ulaştıkça yeni 'mutator'lar açabilecekleri belirtildi. Mutator'ın ne olduğu ise henüz aydınlatılmadı. Oyunun Bu Eylül ayında Seattle'da düzenlecek PAX Prime'da enine boyuna anlatılması bekleniyor. Sabırsızlıkla o günü bekliyoruz.
 
     Oyunun ilk ekran görüntülerine de aşağıdan göz atabilirsiniz;
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nexuiz Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: IllFonic Dağıtıcısı: THQ Tür: FPS Çıkış Tarihi: 1. Çeyrek 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Psikolojik Dram Oyunu The End of You 20 Haziran'da Çıkacak 1 Saat önce Kıyamet Sonrası Taktik Oyunu Neverdark Yakında Steam'de 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler