CryEngine 3'ün GDC Videosu Yayınlandı

08.03.2012 17:02 Ersin Kılıç


     GDC fuarı bildiğiniz gibi ödüller dışında yeni duyurular ve firmaların yeni haberleriyle de karşımıza çıktı. Etkinliğe katılan firmalardan birisi de tabi ki Crytek firması oldu. Crytek, GDC fuarında CryEngine 3 grafik motoru için bir video yayınladı.
 
     Öncelikle bu videodaki bazı görüntülere daha önce de şahit olmuştuk. buna rağmen hem oyunlardan hem de grafik motorundan yeni görüntüler de kullanılmış. Sniper: Ghost Warrior 2, Cabal 2, Nexuiz, Forged by Chaos ve Mechwarrior Online gibi oyunlar dışında grafik motorunun getirdiği yeniliklere ve özelliklere de yer verilmiş. Üstelik bazı oyunlarda oyun içi grafik olduğu özellikle vurgulanmış, çünkü bazı görüntüler gerçekten CGI gibi gözüküyor.
 
Videonun ikinci kısmında ise Cry Engine 3'ün nimetlerini görüyoruz. Burada karakter gölgelendirmeleri, Tessellation, gölgelendirme, gerçek zamanlı gölgelendirme ve ışıklandırma gibi etkilere değinilmiş. Videonun son kısmında ise grafik motorunun değiştirme araçlarından kısa bir görüntüye yer verilmiş.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sniper: Ghost Warrior 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: City Interactive Dağıtıcısı: City Interactive Tür: FPS Çıkış Tarihi: 15 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 1 Saat önce Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 5 Saat önce Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 5 Saat önce Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 6 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler