Crysis 2 vs. Crysis Görüntü Karşılaştırması

14.03.2011 01:10 Levent Polater


    Crytek'in gözbebeği Crysis serisi bu ekran görüntülerinde karşılaştırıldı. Aslında 2 oyunu karşılaştırmak değil de, grafiksel ve teknolojik gelişimi görmek mayetinde de denilebilir, zirâ 2 oyunda farklı nesillerin yapımları. 
 
    Gelişen Cryengine motoru ile çok daha iyi görünen bir yapıya büründüğü görülen Crysis 2, atasının izinden giderek doğru yolda ilerleyişini sürdürüyor. CryEngine 3 oyun motoru ile yapılan yapım, Unreal Engine'e meydan okuyan nadir grafik motorlarından biri.
 
    2 yapım arasındaki grafiksel gelişmeyi aşağıdaki görüntülerden görebilirsiniz. Üsttekiler Crysis 2, alttakiler orjinal Crysis görüntüleridir.









İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 23 Dk önce Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler