Crysis 2'den Multiplayer Tanıtım Videosu

Bu hazır sınıfların haricinde kendi sınıfınızı da yaratabiliyorsunuz
09.03.2011 02:10 Gökhan Yılmaz

 
     Crysis 2'nin multiplayer modunun tanıtım videolarına bir yenisi daha eklendi. Bu üçüncü bölümde oyundaki Perk'lerin, Skill Assessment'ların ve Dog Tag'lerin ne işe yaradığı anlatılıyor.
 
     Skill Assessment'lar, kolaydan zora doğru çeşitli zorluk derecelerine sahip ek görevler oluyor. Bu görevleri tamamladığınızda silah eklentilerinin kilitlerini açmak gibi bonuslar kazanıyorsunuz.
 
     Dog Tag'ler ise askerlerin taşıdığı künyeler oluyor. Kendi künyenizi oluşturmak için geniş bir yelpazeye sahipsiniz ve bu künyeler maçlarda sergilediğiniz performanslarınızla açılabiliyor (Maçın en çok ateş eden oyuncusu olmak ya da yerde en çok sürüklenen kişi olmak...vb). Ayrıca öldürdüğünüz oyunculardan topladığınız Dog Tag'ler ile Perk'lerin kilitlerini açabiliyorsunuz.
 
     Support Bonus'lar, Call of Duty'deki Killstreak'lere benziyor. Dog Tag'leri ölmeden topladığınız taktirde harita açmak ya da hava saldırısı düzenlemek gibi Support Bonus'ları kullanabiliyorsunuz.
 
     Tüm bu özelliklerin anlatıldığı multiplayer tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler