Crysis 2'den Özel Paket ve Multiplayer Videosu

17.08.2010 19:17 Samet Konuksal


 
 
     EA, Gamescom konferansında Crysis 2 için iki adet özel paket yayınladı. Bunun yanı sıra konferans sırasında oyunun multiplayer oynanış videosu da dikkatleri çekti. Nano Edition ve Limited Edition adı altında yayınlanacak olan bu iki paket, Crysis 2'nin multiplayer modunda özel içerikleri açmanıza da yardımcı olacak.
 
     Yapılan açıklamaya göre Crysis 2'nin sınırlı sayıda üretilecek olan bu özel paketi için hiç bir ek ücret ödemenize gerek kalmayacak, oyunun normal satış fiyatından satılacak. Limited Edition'un içeriğinde ise, multiplayer modunda daha fazla XP puanı, "Platinum Dog Tag",SCAR silahı için özel bir skin ve hologram özellikleri yer alıyor.
 
     Oyunun Nano Edition'un içeriği ise, özel bir saklama kabı içerisinde Limited Edition'u(ve onun özellikleri), yüksek kalitede hazırlanmış sanatsal çalışmaları içeren bir resim kitabı ve Nano Suit'i model almış bir sırt çantası bulunuyor. Hatırlarsanız bu Nano Edition, daha önce bir satış sitesinde ortaya çıkmıştı ve bunu haber yapmıştık. Bu paketin daha fazla detayını da buradan bulabilirsiniz.
 
     Bunların yanı sıra gelelim oyunun multiplayerına... Crytek ve EA, konferans sırasında Crysis 2 için bir multiplayer betasının yapılacağını duyurdu. Ancak PS3 ve PC sahiplerini üzecek bir beta olacak ki, bu beta sadece Xbox 360 için planlanıyor.
 
     Ayrıca konferans sırasında oyunun multiplayer modundan bir de demo gösterildi. Bu demoyu da aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

[DHVIDEO=1511]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler