Crysis 2'den Yeni Bir Oynanış Videosu Daha

04.10.2010 18:06 Ersin Kılıç


 
     Cevat Yerli'nin başında bulunduğu Crytek'in imzasını taşıyan Crysis 2, şu sıralar en çok beklenen oyunlar listesinde üst sıralarda bulunuyor. Grafikleri yönünden hiç bir şüphe duyulmayan ve oynanış yönünden de ilk oyundaki eksiklerini gideren Crysis'in ikinci oyunu için yeni bir oynanış videosu daha ortaya çıktı.
 
     Crysis 2 dün kapılarını kapatan Eurogamer Expo fuarında oynanabilir olarak yer almıştı. Oyunun Grand Central Station bölümünden çekilen bir videoya da daha önce yaptığımız bir haberde yer vermiştik. Uzaylıların istila ettiği bu bölüm oyunun hikaye bölümünde sık sık karşımıza çıkan videoların başında geliyordu. Bugün ortaya çıkan videoda ise New York'un daha farklı bir mekandaki aksiyona şahit oluyoruz.
 
     PC dışında PS3 ve Xbox 360 için de geliştirilen ve Mart ayında çıkışını yapacak olan oyunun bu yeni oynanış videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler