Crysis 2'nin Çıkış Tarihi Kesinleşti

13.08.2010 19:55 Ersin Kılıç


 
     Geçtiğimiz günlerde gelen ertelenme haberi ile bekleyenlerini şaşırtan Crysis 2'nin yeni çıkış tarihi duyuruldu.
 
     Bu sene sonunda çıkışını yaması beklenen oyun geçtiğimiz günlerde ertelenmişti. EA Games'in mali raporlarını açıkladığı sırada oyunun da ertelenme haberi ile karşılaşmıştık. Bu ertelenme sırasında ise oyunun yeni çıkış dönemi ile ilgili herhangi bir haber verilmemişti.
 
     Bugün ise akşam saatlerinde Crytek sessizliğini bozarak oyunun yeni çıkış tarihini açıkladı. Kendi resmi Twitter sayfasından yapılan açıklama ile Crysis 2'nin 22 Mart'ta Amerika'da, 25 Mart 2011'de ise Avrupa'da piyasaya çıkacağı duyuruldu.
 
     PC başta olmak üzere PS3 ve Xbox 360 için de çıkacak olan oyunda bu sefer New York sokalarında mücadele edeceğiz. 3D desteği ile çıkacak olan oyunun yayınlanan son oynanış videosuna ise buradan ulaşabilirsiniz. Oyunun GamesCom fuarında karşımıza çıkacağını da hatırlatalım.
  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler