Crysis 2'nin Min. Sistem Özellikleri Resmi Değil!

Bakalım, oyunun gerçek sistem özellikleri nasıl olacak?
03.02.2011 11:35 Levent Polater

 
   Görünüşe göre geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan ve oldukça tartışılan Crysis 2 minimum sistem özellikleri resmi değilmiş. Bizzat oyunun resmi forumlarında Cry-Tom tarafından belirtildiğine göre dün ortaya çıkan sistem özellikleri final sürümü değil.
 
    Cry-Tom, özellikleri yalanladıktan sonra çok yakın bir zamanda duyuruyu yapacaklarını da sözlerine eklemiş. Ayrıca sistem özelliklerini bizzat kendisinden veya oyunun resmi sitelerinde görmedikçe bunun resmi olduğuna inanmamamız konusunda ikazda bulunmuş.

    Ne diyelim, umarız minimum sistem özellikleri daha çok kişinin bilgisayarına uyumlu bir şekilde duyurulur. Oyunun PC versiyonunun DirectX 11 desteğiyle geleceğini hatırlatalım. Oyun, 25 Mart'ta PC, PS3 ve Xbox 360 platformlarına göz kırpıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 10 Dk önce Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 1 Saat önce Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 5 Saat önce Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 5 Saat önce Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler