Crysis 2'nin Multiplayer Haritaları

25.08.2010 07:33 Gökhan Yılmaz

 
     Geçtiğimiz hafta GamesCom'a katılan oyuncular Crysis 2 standında oyunun multiplayer modunu test etme şansını bulmuşlardı. Oyunculara Impact ve Rooftop Garden haritalarında Crash Site ve Team Instant Action oyun modları sunulmuştu. Bugün bu iki multiplayer haritanın üstten görünümü ve birkaç yeni ekran görüntüsü yayınlandı. Bu görüntülere aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
     Bu arada bu iki oyun modunu kısa bir şekilde açıklarsak:
 
     Multiplayer oyun modlarından Crash Site'da haritaya belirli aralıklarla düşan Drop Pod'ları (Yeryüzüne iniş için kullanılan bir çeşit uzay aracı) kontrol altına almaya çalışıyorsunuz. Ayrıca bu Drop Pod'lar yakınlarınıza düşerse sizi öldürebiliyor.
 
     Gün yüzüne çıkan diğer bir oyun modu ise Team Instant Action. İsminden de anlaşılacağı üzere takım tabanlı klasik Deathmatch modu. Takımınızla birlikte en yüksek skoru elde etmeye çalışırken mümkün olduğunca az ölmeye çalışıyorsunuz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 1 Dk önce Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 1 Saat önce Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 5 Saat önce Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 5 Saat önce Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler