Crysis 2'nin PC Taramaları Çok Farklı

07.03.2010 23:27 Levent Polater


 
    Geçtiğimiz ay, sizlere muhteşem görünen PS3 taramaları göstermiştik. Şimdi de PC Gamer Magazine dergisinin PC için olan Crysis 2 taramalarını sizlerle paylaşıyoruz.
 
     Crytek başkanı ve milli gururumuz Cevat Yerli geçtiğimiz ay Crysis 2 hakkında bir demeç vermişti ve oyunun esinlendiği filmlerden bahsetmişti:

     "I am Legend ve The Day After Tomorrow filmleri eşsizdi ve "kendilerine has" bir New York şehrine sahiptiler, bizim New York'umuz ise Nanosuit ile harmanlanmış olacak. Crysis ile oyuncuların ummadığı şekilde adayı değiştirmiştik. Ancak şimdi daha fazlasını hayal edin. Çünkü bu sefer hiçbir oyunda ya da sinemada karşılaşamayacağınız bir New York ile karşılaşacaksınız!" diye konuşmuştu.
 
    Taramalarda sanki bu konuşmayı destekler nitelikte görünüyor. Konsol oyuncularını biraz kıskandıracağını düşündüğümüz PC versiyonu Crysis 2 taramaları aşağıdadır. (Resimlere tıklayarak büyütebilirsiniz.)
 
 
 
 
 
Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler