Crysis 2'nin PS3 Sürümünden İlk Video

Konsol kullanıcıları da Crysis dünyasına adım atıyor
24.02.2011 15:56 Alkan Adakaner


     Crytek şu ana kadar Crysis 2 ile ilgili bir çok video ve ekran görüntüsü yayınladı. Şu ana kadarki videoların tamamı ise Xbox 360 ve PC sürümüne aitti. Geliştirici firma sonunda oyunun Playstation 3 sürümüne ait ilk videoyu da yayınladı.
 
      25 Mart'ta Avrupa'da piyasaya çıkacak oyunun Playstation 3 videosu senaryo moduna ait. Ağır makineli silahların yanı sıra, Sniper gibi tüfekleri kullanıp uzaylılarla çatıştığımız, onların hava araçlarına ateş ettiği videoda görünmezlik özelliğinin de sıkça kullanıldığını görüyoruz.
 
     Playstation 3 kontrolcüsü ile de gayet rahat görünen kontroller, oyunu konsolda oynamak isteyen oyuncuları zorlamayacak gibi.
 
      Crytek daha önce Crysis 2'nin konsol sürümlerinde 30 fps hızı hedeflediğini açıklamıştı. Bu videoda da oyun oldukça akıcı görünüyor ve kaplamaların kalitesinin de iyi olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.
 
      Aşağıda Playstation 3 sürümünün ilk videosunu izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 36 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler