Crysis Remastered Trilogy 15 Ekim'de Çıkıyor

04.09.2021 10:09 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı ve geliştirici Crytek, Crysis Remastered Trilogy'nin 15 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. PlayStation 4 ve Xbox One sürümleri perakende olarak satışa sunulacak. Switch konsollarına ise daha sonraki bir tarihte gelecek.
 
Üçleme, orijinal oyunların remaster'ları olan Crysis Remastered, Crysis 2 Remastered ve Crysis 3 Remastered'ı içeriyor. 
 
Crysis 2 Remastered ve Crysis 3 Remastered, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için ayrı ayrı 15 Ekim'de piyasaya sürülecek. 
 
Ek olarak Crysis Remastered yakında Steam'e geliyor. Ayrıca PlayStation 5 ve Xbox Series X'te dinamik çözünürlükte 60FPS/1080p - 4K çözünürlük arasında oynanabilecek. 
 
Crytek'in sunduğu klasik birinci şahıs nişancı oyun; aksiyon dolu oyun tasarımı, korumalı dünyası, daha önce hayranı olduğun nefes kesici ve efsanevi savaşlarıyla geri döndü. Hem de tekrar düzenlenerek yeni nesil donanım ürünleri için optimize edilen grafikleriyle. 
 
PlayStation 3 -. PlayStation 5 Karşılaştırma Videosu
 
 
 
Xbox 360 - Xbox Series X Karşılaştırma Videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis Remastered Trilogy Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Crytek Tür: Nişancı Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 27 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabına Yükseldi! 27 Mayıs Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar 27 Mayıs Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 27 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 27 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler