Crysis Remastered'ın PC'deki En Yüksek Grafik Ayarının Adı 'Crysis'i Çalıştırabilir mi?'

07.09.2020 02:42 Gazali Çetinkaya

 
Crytek'in 2007'de piyasaya sürdüğü sandbox FPS oyunu Crysis için 'Crysis'i çalıştırır mı?' veya ''Crysis'i kaldırır mı?' gibi forum konuları bir zamanlar epey bir popülerdi ve yeni ekran kartlarında ilk sorulan kalıplaşmış cümlelerden biri haline gelmişti.
 
Crytek de buna ithafen Crysis Remastered'ın PC versiyonundaki en yüksek grafik moduna 'Can it run Crysis? / 'Crysis'i çalıştırabilir mi?' adını vereceğini duyurdu. Belirtilene göre bu grafik modu sınırsız ayarlarla donanımınızı son damlasına kadar talep edecek şekilde tasarlanmış.

Açıklanan sistem gereksinimlerine göre Crysis Remastered PC'leri orijinal oyun kadar zorlamayacak. Önerilende Intel(R) Core(TM) i5-7600k veya üstü / AMD Ryzen 5 veya üstü, 12 GB RAM, NVIDIA GeForce GTX 1660 TI / AMD Radeon Vega 56 ve 4K çözünürlükte 8 GB ekran kartı belleği isteniyor. Fakat bu grafik modu için daha fazlası gerekecek gibi görünüyor.

Crysis Remastered 18 Eylül'de PlayStation 4, Xbox One ve Epic Games Store için çıkacak. Switch versiyonu 23 Temmuz'da çıkmıştı.

Bu grafik modundan bir ekran görüntüsü:
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 1 Remastered Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Crytek Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 1 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 1 Saat önce The Rogue Prince of Persia'dan Beklentileriniz Nelerdir? 2 Saat önce Strateji Simülasyon İçerikli Norland 16 Mayıs'ta Çıkacak 2 Saat önce Çok Oyunculu Baladins, PC için 15 Mayıs'ta Çıkıyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler