Crysis'i Masaüstü Oyuna Çevirecek Kickstarter Projesi

18.05.2015 09:50 Cenk Akyürek


 
     Crysis denildiğinde hepimizin aklına, ilk çıktığında grafikleri ile bizi şoke eden, bilgisayarlarımızda genelde sürünerek çalıştığı için hayalkırıklığı yaratan ve bizi upgrade'e koşturan oyun gelir.

     Masaüstü oyunları ve Crysis'i seviyorsanız bu haber tam size göre. Frame6 adlı bir firma, şimdiye kadar nasıl olduysa kimsenin aklına gelmeyen bir işe kalkışmış ve Crysis'i masaüstü bir oyuna çevirecek olan kickstarter projesini başlatmış. Haziran 13'e kadar 94.851 dolar toplamaya ihtiyaçları var. Ekran kartı ve bilgisayar sınırlaması olmadan, farklı bir şekilde oyunu oynamak isteyenler için güzel bir proje. Zaten gözlerimiz en iyi ekran kartından belki milyonlarca kat daha iyi görüntü işliyor:)

     Oyun 2 veya 8 kişi oynanabilecek ve 2 ayrı oyun modu olacak. Alttaki videodan detayları öğrenebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis: Warhead Platformlar: PC Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 12 Eylül 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 25 Dk önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 1 Saat önce Splinter Cell'in RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı 1 Saat önce Boks Oyunu Undisputed PS5, Xbox Series ve PC için 11 Ekim'de Çıkıyor 1 Saat önce Manor Lords İki Milyon Satış Sayısına Ulaştı: İlk Üç Haftada 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler