Crysis'in Konsol Sürümünden İlk Video

İlk Crysis oyununun konsollar için çıkması konsol kullanıcılarının serinin hikayesini öğrenmesi açısından da önemli
09.09.2011 10:31 Alkan Adakaner


     Crysis serisinin ilk oyunu beklendiği gibi Playstation 3 ve Xbox 360 için duyuruldu ve oyunun ilk videosu yayınlandı. PC oyuncularından sonra konsol oyuncuları da ilk oyunun keyfini yaşama şansı bulacaklar.
 
     Crytek oyunu konsollara uyarlarken özellikle ışıklandırma üzerinde önemli durmuş gibi görünüyor. Zaten oyunun videosunda da ışıklandırmalar konusuna dikkat çekilmiş. Tamamen Xbox 360 sürümünden alınan görüntülerden oluşan videoda patlama efektleri de elden geçirilmiş gibi görünüyor.
 
      Yeni nano suit kontrol yapısına da sahip olacağı söylenen oyun için fazla beklemeyeceğiz, çünkü Ekim ayında PS3 ve Xbox 360 sahipleri oyunu oynama şansı yakalayacak. Crysis: Warhead konusunda ise malesef şu an için bir açıklama yapılmadı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis Remastered Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek GmbH Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 4 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 64 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 9 Dk önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 1 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 2 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 3 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler