Crystal Dynamics Bir Sonraki Tomb Raider Oyununu Planlıyor

29.01.2021 10:20 Gazali Çetinkaya

 
Tomb Raider'ın 25. yıl dönümüne özel yayınlanan videoda Crystal Dynamics yönetmeni Will Kerslake, serinin gelecek planlarından bahsetti.

Bir sonraki Tomb Raider oyunu, klasik seri ile reboot serinin zaman çizelgelerini birleştirmeyi umuyor.
 
Will Kerslake tarafından belirtilene göre "Orijin üçlememiz Lara'nın ilk zamanlarının hikayesini anlattı. Hayatta kalana, daha sonra bir kahramana ve en nihayetinde Tomb Raider'a dönüştüğünü. Klasik oyunlar ise dünyayı dolaşan, gizemleri çözen ve dehşet verici güçlere karşı çoğu zaman tek başına savaşan tecrübeli ve kendinden emin maceracı Lara'yı içeriyordu. Tomb Raider'ın geleceğinde hem Core Design hem de Crystal Dynamics'in oyunlarına dayalı olan hikayeler anlatmak ve bu oyunların zaman çizelgelerini birleştirmeyi düşünüyoruz."
 
"Tomb Raider'ın kapsamlı tarihi nedeniyle bu kolay bir görev değil. Biz geliştirme sürecinden geçerken sizden sabırlı olmanızı rica edeceğiz. Yakın zamanda büyük bir oyun duyurusu yapmayı planlamıyoruz."
 
Yeni oyun yakın zamanda duyurulmayacak ve çıkmayacak olsa da Tomb Raider ismini çokça duyacağız.

Oynaması ücretsiz aksiyon arcade oyunu Tomb Raider Reloaded iOS ve Android cıhazlar için geliştiriliyor ve 2021'de çıkacak. Ayrıca Alicia Vikander'in başrolde olduğu Tomb Raider 2 filmi ve Netflix'ten Tomb Raider animasyon dizisi yolda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shadow of the Tomb Raider Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Final Fantasy 7 Remake'in Son Oyunu Ne Zaman Gelecek? 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi Split 1 Şampiyonu Fire Flux Esports Oldu! 2 Saat önce Fallout 4 London Modu Süresiz Olarak Ertelendi! 15 Nisan Final Fantasy XIV: Dawntrail FSR 1.0 ve DLSS 2'yi Destekleyecek 15 Nisan The Elder Scrolls IV: Oblivion DLC Boyutunda Moda Kavuştu 15 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler