Crystal Dynamics Tecrübeli Geliştiricileri Bünyesine Kattı

25.01.2018 01:01 Gazali Çetinkaya

 
   Crystal Dynamics, The Avengers projesinde çalışmak üzere 15 yetenekli oyun geliştiricisini bünyesine kattığını duyurdu.

   Crystal Dynamics'in bünyesine kattığı geliştiriciler arasında Uncharted: The Lost Legacy kreatif direktörü Shaun Escayg ve eski Visceral Games çalışanı Stephen Barry de bulunuyor.

   Shaun Escayg ve Stephen Barry dışında Batman: Arkham Origins, Dead Space, Star Wars Battlefront gibi oyunlar üzerinde çalışmış ve Monolith Productions ve Sledgehammer Games stüdyolarında görev almış kişiler de The Avengers projesinde çalışmak üzere ekibe katıldı.
 
   Crystal Dynamics Stüdyo Eş Başkanı Scot Amos:
 
   "Kendimizi oyuncularımıza inanılmaz, tamamen orijinal bir Avengers deneyimi sunmaya adadık ve stüdyomuza harika geliştiriciler katıyoruz. Geliştirme sürecinde ilerledikçe büyümeye devam ediyoruz. Avengers projesinde yaptığımız muazzam ilerleme bizi Marvel hayranlarının gurur duyacakları ve gelecek yıllar boyunca oynayacakları bir şey hazırlama hedefimize doğru itiyor. Ne demek istediğimizi göstermek için sabırsızlanıyoruz." 
 
   Tomb Raider'ın yapımcısı Crystal Dynamics ve Deus Ex'in yapımcısı Eidos Montreal tarafından geliştirilen The Avengers projesi hakkında daha fazla bilgi bu yıl içinde paylaşılacak.

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler