Crystal Dynamics, Uncharted ile Tomb Raider'ı Kıyaslamanın Saçma Olduğunu Düşünüyor

12.10.2016 18:25 Gazali Çetinkaya

 
 
   Özellikle Tomb Raider'ın 2013 yılında yenilenerek çıkış yapmasıyla birlikte Lara Croft'un Tomb Raider'ı ile Nathan Drake’in Uncharted'ı epey bir kıyaslanıyor. Tomb Raider'ın geliştiricisi Crystal Dynamics'ten Meagan Marie, bu kıyaslamanın saçma olduğunu ve bu iki oyunun farklı olduklarını düşünüyor.
 
   International Business Times (IBTimes UK) ile röportaj yapan Crystal Dynamics'ten Meagan Marie açıklamasında, Uncharted'ın harika bir seri olduğunu, birçok konuda oldukça iyi işler yaptığını söyleyerek bu iki oyunu kıyaslamanın saçma olduğunu ve aralarında kıyaslanacak bir şey olmadığını dile getirdi.
 
   Ayrıca amaçlarının kendileriyle rekabete girerek oyunlarını geliştirmek olduğunu belirten Meagan Marie çok farklı oyun olduklarını hissettiğini tekrar ekledi.
 
   Siz de bu iki serinin birbirine benzeyip benzemediğini ve varsa birbirlerinden esinlendikleri yönleri belirtmeyi unutmayın.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rise of the Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Ocak 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 1 Saat önce BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 3 Saat önce Eternal Fire, CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Etabına Yükseldi! 4 Saat önce Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler