Crytek: "Bizde Xbox 720 Yok"

Crytek'in Microsoft için Kinect tabanlı Ryse'ı geliştirdiğini hatırlatalım.
18.06.2011 17:36 Levent Polater


    Bu hafta başı ortaya atılan bir iddia ortalığı biraz olsun karıştırmıştı. Microsoft'un yeni nesil ev konsolunun Crytek stüdyosunda olduğu söylenmiş ve Crysis 2 yapımcısının yeni konsol için TimeSplitters 4 geliştirdiği söylenmişti.
 
    Ancak Crytek Gamespot'a verdiği açıklamayla bu söylentiyi yalanladı. "Bizde Microsoft'un yeni nesil konsolu yok" diyen Crytek, Microsoft'un yeni konsolunu ne zaman duyuracağı konusunda da ipuçları olmadığını belirtti.

     Firma ayrıca Crysis 2'nin DirectX 11 güncellemesinin çok yakın bir zamanda geleceğini söylerken TimeSplitters 4 hakkında bir açıklama yapmayarak hayranları üzdü.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler