Crytek: "Bizim Gelecek Neslimiz PC"

02.04.2012 20:06 Samet Konuksal


     Kolları epey genişleyen Crytek, yeni nesil projeler için araştırmalar yapıyor. Crytek oyunlarının genel menajeri Nick Button-Brown ise, yeni nesil konsolların aksine PC'leri övüyor.
 
     CVG'ye röportaj veren Nick Button-Brown, "Bizim gelecek neslimiz PC. PC şimdiden gelecek nesil platformların çok çok ötesinde." açıklamasıyla birlikte PC platformuna övgü yağırdı. PC'lerin kendileri için faydalı olduğunu söyleyen Brown, platforma gereken önemin verileceğini ekliyor.
 
     Röportajda Brown, "PC platformu oyun motorumuzun gelişmesine çok yardımcı oluyor. DirectX 11 ile birlikte Crysis 2'deki gelişim epey büyüktü. Gelecek nesil PC proje hazırlıklarımız da iyi gözüküyor. Yani planlarımızı PC sistemleri üstüne kuruyoruz." şeklinde konuştu.
 
     Konuşmanın devamında Brown, "CryEngine 3 şuan bile mükemmel grafik sunuyor. Fakat PC'lerdeki bir sonraki nesil teknolojileri, gelecek nesil konsollarına oranla çok daha ileride." sözlerini söyledi.
 
     Şu sıralar gözler yeni nesil platformlara çevrilmişken Crytek gibi oyun dünyasının en iyi teknoloji sunan firmalarından birisine ait bu sözler, PC oyuncularını mutlu edeceğe benziyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 36 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 19 Dk önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 1 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 1 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 2 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler