Crytek, Crysis Serisini Devam Ettirmek İstiyor

Crysis serisi Türk oyuncuları için de farklı bir önem taşıyor.
12.07.2011 22:41 Samet Konuksal


     Çıkışıyla birlikte büyük bir oyuncu kitlesini kendisine çeken Crysis 2'nin devam oyunu için sesler hafiften yükselmeye devam ediyor. Çok uzun bir süre önce Cevat Yerli, 3. oyunla ilgili bir takım düşüncelerini paylaşmıştı.
 
     Şimdi ise Crytek'in kurucularından Avni Yerli NowGamer'a verdiği röportajda, seriyi devam ettirmek istediklerini açıkladı. Avni Yerli, "Crysis serisi ürün olarak da bakıldığında, bizim için büyük bir yere sahip. Bu açıdan bakıldığında Crysis serisini bir şekilde devam ettirmek istiyoruz." açıklamasını yaptı.
 
     Avni Yerli'nin sözlerinin devamı ise şu şekilde; "Henüz konuyla ilgili açık bir şey söylemedik. Ama belki yakında Crysis serisini ilgilendiren yeni duyurular yapabiliriz. Crysis serisi Crytek için çok önemli. Gelecek için bazı planlarımız bulunuyor. Daha açıklanmadı ancak yenilikçi planlarımızın olduğuna emin olabilirsiniz."
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 47 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 2 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler