Crytek, Darksiders'ın İsim Haklarını Almamış

29.01.2013 21:06 Tunahan Başol


     Takipçilerimizin hatırlayacağı üzere, Crytek, Amerika'daki ilk stüdyosunu dün açmıştı. Sabah saatlerinde gelen haberlere göre ise THQ'dan ayrılan Vigil Games'i Crytek Austin'e yerleştiren Crytek, stüdyoyu almasına rağmen Darksiders'ın isim haklarını satın almamış.
 
     Daha önce sık sık Free-to-Play sistemini öven ve gelecekte bu sistemin kullanılacağını belirten Cevat Yerli, Gamasutra'ya verdiği röportajda Vigil Games'i de bu alanda kullanacaklarını dile getirdi. "Bu takımın online oyunlar üzerinde çalıştığını söylemek oldukça güvenli olacaktır" açıklamasını yapan Yerli, Crytek Austin'in AAA(üst düzey) online oyunlara odaklanacağını söyledi.
 
     Vigil Games ile beraber Darksiders'ın isim haklarının alınmaması, serinin sonunun geldiğinin göstergesi olabilir. Başka bir firmadan devam oyunu gelse bile, bu oyununun Vigil Games tarafından geliştirilmemesi yapımdan çok şey götürecektir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Darksiders 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Vigil Games Dağıtıcısı: THQ Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler