Crytek: "Homefront'u Herkes Biliyor"

İlk oyunun geliştiricisi olan Kaos Studios, oyunun başarısına rağmen kapatılmıştı.
16.03.2012 12:36 Gökhan Yılmaz

 
     Homefront, yeterince iyi olmamasına rağmen yapımcısını ve THQ'yu memnun edecek kadar satmayı başarmıştı. Crytek, Homefront 2'yi geliştirmek için THQ ile anlaştı ve bunu oyunun artık bilinen bir seri haline geldiği için kabul ettiğini açıkladı.
 
     İlk oyun düşük puanlarına rağmen yürütülen başarılı pazarlama stratejisi sayesinde geniş bir oyuncu kitlesiyle buluşmuştu. Avni Yerli bunun hakkında söyle konuşuyor: "Oyun çok geniş bir kitleye yayıldı, herkes biliyor. İlk oyunun Metacritic puanı düşüktü ama gerçekten iyi pozisyonlandırıldı ve iyi pazarlandı. Sanıyorum ki yine iyi bir pazarlama ve Crytek kalitesiyle birleştirirsek çıktığında büyük ses getirecektir."
 
     Homefront 2'nin Nisan 2013 ve Mart 2014 tarihleri arasında çıkması bekleniyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Homefront Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Kaos Studios Dağıtıcısı: THQ Tür: FPS Çıkış Tarihi: 18 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 3 Saat önce Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 6 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 7 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 7 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler