Crytek, Warface'in Xbox 360 Sürümü İçin Microsoft'u Sorumlu Gösterdi

05.12.2014 15:52 Samet Konuksal


    Crytek'in Free to Play olarak sunduğu FPS oyunu Warface, PC ve Xbox 360 için çıkmıştı. Fakat geçtiğimiz günlerde PC'de yoluna devam eden oyunun Xbox 360 sunucularının kapatılma duyurusu gelmişti. Bu duyuruyla ilgili Crytek cephesinden bir açıklama yapıldı.
 
    Game Informer'a açıklama yapan Crytek yetkilileri, oyunun sunucularının kapatılmasının kendilerinin değil Microsoft'un kararı olduğunu ve bu noktadan sonra kendilerinin bir şey yapamayacaklarını söyledi. Açıklamalarda, "Bu süreye kadar sunulan destekten dolayı kendilerine teşekkür ederiz. Çoğu oyuncu gibi Crytek olarak biz de bu durumdan dolayı üzgünüz. Her ne kadar Warface'i Xbox 360'ta sunmaya devam edemeyecek olsak da, sadık oyuncularımıza PC üzerinden bir hediye vermeyi düşünüyoruz." sözleri yer aldı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Warface Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 7 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 7 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 8 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 9 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler