Crytek İstanbul'da Stajyer Alımları Başladı

15.01.2015 18:10 Tayfun Kumaş

 
    Far Cry'ın ardından Crysis ile hem Türkçe Dublajlı oyunlar bakımından, hem de 50 TL gibi ucuza satılan oyunlarla Türkiye'deki oyun sektörünü kıpırdatan Crytek, iki sene önce Crytek İstanbul'u açarak Türk vatandaşına Türkiye'deki yetenekleri değerlendirme fırsatı vermişti.

    Crytek'in merakla beklenen stajyer alımları an itibari ile başladı. Crytek'in İstanbul ofisi, dört farklı departmanda stajyer arıyor. Bu staj alımlarında ise 18 yaş üstü olup, İngilizce bilen, bulunduğu ülkenin vatandaşı olan kişiler için geçerli olacak. Bu şartlar neticesinde isteğe bağlı ya da üniversite tarafından zorunlu halde olan gerekli departmanlarında, gerekli bölüme göre yeterli kişiler alınacaktır.
 
    Tüm detaylara buradan ulaşabilirsiniz. Bol şanslar.

İlgili İçerik Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA FC 24 Rakibi UFL'den Yeni Detaylar: Türkçe Spiker Nasıl? 2 Saat önce Amazon'un Sunduğu MMO Oyunu New World Konsollara Gelebilir 3 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'da İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 3 Saat önce Test Drive Unlimited Solar Crown PC Demosu Yayınlandı 3 Saat önce Tomb Raider I-III Remastered İçin Yepyeni Güncelleme Yayınlandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler